Menu Sluiten

Kaleien Buitengevel

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

90171229017122

Meer info

tags: Afwerkingsmogelijkheden Kaleien Gevels – Behandeling Van Hout – Gevelherstelling – Herstellen Van Scheuren In Muren – Kaleien Buitengevel – 

Wenst u meer info over kaleien buitengevel kijk dan vlug op https://www.mavitech.be | Kaleien Buitengevel

Meubelrenovatie | keukenrenovatie | Luchtgommen | Gevelherstel | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kaleien buitengevel

home offerte over ons jobs bel ons offerte diensten gevel bepleisteren gevelisolatie gevel kaleien gevel schilderen renovatie gevelpleister gevelreiniging amphydrofuge natuursteenstrips gevelrenovatie reinigen van daken steenstrips natuursteenstrips arcadia cappadocia masso rupe sierra atlas misto a spacco misto podere projecten contact gevel kaleien kaleien is een eeuwenoude techniek waarbij een gevel bepleisterd wordt met kalkpleister. Deze gevelbekleding geeft je faccedilade een authentieke historische look. Beschadigde gevels of gevels die er niet zo mooi meer uitzien kunnen gecamoufleerd worden door te kaleien kaleien buitengevel zijn zeer populair Daardoor is het een populaire renovatietechniek. Kalei is een dampopen systeem de muren kunnen het meest optimaal blijven ademen condensvorming wordt gereduceerd en dus valt kaleien aan te raden in geval van spouwmuurisolatie. Kaleien kan in verschillende kleuren wa.

skip to main content menu nieuwbouw renovatie gevels realisaties over ons jobs contact kaleien kaleien is een een oude ambachtelijke en typisch belgische schilderwijze die een zeer karakteristiek resultaat oplevert en uw gebouw instant extra cachet oplevert. Bovendien zorgt deze manier van schilderen er ook voor dat uw pand beter beschermd blijft tegen de invloed van de weerselementen. Kalkpleister bij kaleien wordt er geschilderd met kalkpleister. De dikke witte kalklaag zorgt voor een uniek esthetisch effect. En als uw gevel al ontsierd wordt door een aantal beschadigingen worden die op deze manier meteen weggewerkt. Laat uw gevels omtoveren door een specialist kaleien is een tijdrovende ambacht die een grote kennis van zaken vraagt De handelswijze m.b.t. kaleien buitengevel Het is een echte ambacht die wij volledig onder de knie hebben. Wij zorgen voor een prachtig eindresultaat dankzij .

Data over Kaleien buitengevel

wij zoeken een schilder behanger m v. Bekijk hier de vacature. Binnen buiten behang kleuradvies verkoop vacatures contact binnen buiten behang kleuradvies verkoop vacatures contact buitenschilderwerk. Van klassiek tot modern. De gevel is het visitekaartje van een woning of gebouw en verdient ook aandacht. Wij maken gebruik van de meest kwalitatieve verven en technieken om een lange levensduur van uw gevel te garanderen. Schilderen van gevels wij zijn gespecialiseerd in egaal schilderwerk op gevels lakken van ramen deuren poorten dakranden kalken en kaleien kan de gevel van uw woning of appartement een nieuwe laag gebruiken wij kunnen u daarbij helpen stuur ons een bericht kalken amp kaleien kaleien is een oude schildertechniek waarbij een dunne kalkpleisterlaag me.