Menu Sluiten

Verf Met Kaleieffect

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling.

Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Eén van de facetten is het herstellen en zandstralen van uw gevel en muren. Dit kan zowel op de binnen- als buitenmuren van uw woning toegepast worden. Een ander belangrijk facet is het herstellen van scheuren in uw muur en het behandelen van opstijgend vocht. Tot slot kan uw hele huis of bepaalde muren een hele andere uitstraling krijgen door ze te kaleien.

Ook binnen in de woning kunnen wij u helpen met de renovatie. Met een speciale techniek luchtgommen we de trap. Hierna krijgt de trap zijn oorspronkelijke houtlook terug waarna u hem opnieuw kunt (laten) behandelen, vernissen of verven. Ook uw keuken luchtgommen kan op dezelfde manier gebeuren. Met een relatief beperkt budget krijgt uw keuken een hele nieuwe uitstraling. Idem voor uw binnen- of buitendeuren of meubels.

Mogelijk zit u met een hele hoop vragen. Wij geven u graag een antwoord.

90171229017122

Meer info

tags: Afwerkingsmogelijkheden Kaleien Gevels – Behandeling Van Hout – Gevelherstelling – Herstellen Van Scheuren In Muren – Kaleien Buitengevel – 

Wenst u meer info over verf met kaleieffect kijk dan vlug op https://www.mavitech.be | Verf Met Kaleieffect

Meubelrenovatie | Hout | Gevels | Luchtgommen | Gevelherstel | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verf met kaleieffect

home alle gevelwerken voegwerken gevelreinigingstechnieken gevelbepleisteringen crepi kalei mortex gevelbekledingen sidings panelen strips dakontmossing offerteaanvraag gevelbepleisteringen crepi kalei mortex we doen alle bepleistering van buitenmuren bij verfraaiingswerken en verbouwingen aan woningen en andere gebouwen. Doorgaans werken we voor particuliere klanten verf met kaleieffect prijzen Buitenbepleistering heeft meestal een drievoudig doel de gevel opschonen waterbestendig maken en beter isoleren. Gevelbepleistering is in bepaalde gevallen de enige mogelijkheid gezien het quasi geen extra plaats inneemt noch langs de binnen noch langs de buitenzijde. Want technische of bouwkundige voorschriften staan hier en daar een bredere geveltaille in de weg. Crepi bestaande muurgevels in een prachtig nieuw jasje van crepi steken doet wonderen op alle vlak. Crepi is een sierpleister op basis van siliconen kunstharsen of mineralen. Het kan glad of volgens bepaa.

home diensten veelgestelde vragen contact homedienstenveelgestelde vragencontact gevel kaleien wat is kalei of kaleien kaleien is een techniek die al eeuwen bestaat. Hierbij wordt een dunne kalkmortel op de muur aangebracht met een blokborstel. Door het uitsmeren van de kalkpleister met een blokborstel bekomen we zanderige strepen op de gevel. Een gevel die gekaleid is heeft een zeer rustiek uitzicht en geeft een schemerig effect. Waarom uw gevel kaleien en kunnen we elke gevel of muur kaleien kaleien kan worden toegepast bij gevels alsook binnenmuren. Vooral het kaleien van buitenmuren wordt om redenen gedaan Wat verstaan we onder verf met kaleieffect Esthetisch en technisch uit esthetische overwegingen kan je de gevel kaleien als deze er niet meer zo mooi uitziet of kleine beschadigingen heeft. Hierdoor is de kaleitechniek zeer geschikt bij renovatieprojecten. Ook uit technisch aspect is kaleien een goede oplossing. De aangebrachte kalkpleister zal je.

Meer info over Verf met kaleieffect

.